info@glcharge.com Luče 42b, 1290 Grosuplje 01 810 9090

SLOVENSKI PROIZVOD

GL Charge
Premium polnilne postaje

GL Charge je slovensko podjetje, ki deluje na področju polnilne električne tehnologije. Zavedamo se naraščajočega trenda števila električnih avtomobilov, ki odpira vprašanje infrastrukturne polnilne problematike v Sloveniji in Evropi. Kot odgovor na potrebe trga smo razvili unikatne pametne električne polnilne postaje za električne avtomobile, svojo portfelj pa smo pred kratkim razširili tudi z polnilnimi postajami za e-kolesa in skiroje. V GL Charge smo razvili hišne polnilnice za uporabo doma ali na vikendu, javne polnilnice za vse javne površine, namenske polnilnice za hotele, glampinge, turistične točke ter prenosno polnilnico.

TRAJNOSTNI RAZVOJ

Vizija

Predani smo grajenju trajnostne prihodnosti, kjer je električna mobilnost dostopna vsem in povsod, vozila pa poganja čista, obnovljiva energija. Z zagotavljanjem inovativnih rešitev polnjenja električnih vozil, pomagamo svetu doseči cilje trajnostne prihodnosti in s pomočjo električne mobilnosti doseči ogljično nevtralnost.

Naše poslanstvo je zagotoviti inovativne, zanesljive rešitve za polnjenje električnih vozil, obenem pa uporabnikom naših produktov zagotoviti kar najboljšo izkušnjo pri prehodu na e-mobilnost. Pri izdelavi visokokakovostnih polnilnic za električna vozila uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in inovacije ter tako pomagamo polniti pot v trajnostno prihodnost.

SODOBNA TEHNOLOGIJA

Poslanstvo

EKIPA

Gradimo za boljšo prihodnost

Matevž Grabar

Direktor

matevz.grabar@glcharge.com

Vid Vidic

Vodja Prodaje

vid.vidic@glcharge.com

Robi Maren

Vodja razvoja

robi.maren@glcharge.com

Urban Matko

Programski razvoj

urban.matko@glcharge.com

Aurora Makovac

Strojni Razvoj

aurora.makovac@glcharge.com